Vzpomínáš

Vzpomínáš

Anotace: Čas je sentiment...

Je to deset let, vzpomínáš?
Přijela jsi sem na dovolenou,
vyšší než já byla jsi.
Bylo nám jedenáct.

Čtyři roky neviděl jsem tě.
Zkrásněla jsi
a já tě přerostl.
Pořád se stejně usmíváš.

Další rok jsi mi byla bližší,
týden jsem byl s tebou,
však někdo jiný čekal na mě.
Nic jsem neudělal a nepřestanu toho litovat.

Pak další rok utekl,
bylo nám sedmnáct.
Ve chvílích nejhorších si mi pomohla.
Strávit se mnou týden nebála ses riskovat.

Zamiloval jsem se,
bohužel opětování nebylo mi přáno.
Však dlouho čekal jsem,
nebylo nám však být spolu dáno.

Nakonec mě to přešlo,
ale nikdy nezapomenu.
Miloval jsem tě,
vzpomínáš?
Autor Petr Šajdar, 31.07.2009
Přečteno 535x
Tipy 22
Poslední tipující: hašlerka, Špáďa, mexx, Radek.oslov.Šafárik, Churry, padající do neznáma, Maličká Peťulka, Hloupá Květinka, Pešulka, Sýkorka07, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká pocitovka

27.09.2009 22:33:00 | hašlerka

každý čekame...

10.08.2009 17:01:00 | Radek.oslov.Šafárik

Tuhle vzpomínku vylisuj a vlož do životního herbáře... Nádhera! "o)

08.08.2009 15:43:00 | Churry

Vzpomene si, neboj,ale nečekej:o)...

31.07.2009 20:03:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí