Nechápu

Nechápu

Anotace: Mám v sobě dost zmatek, tak se to snažím ze sebe dostat :)

Prožil jsem překrásné,
nádherné chvíle,
bohužel je jasné,
že nebudou dále.

Rád bych tě objímal,
políbil na rty,
úsměv tvůj zářivý,
sledoval navždy.

Vzpomínky splunuly,
se sny jak démon,
v mém mozku vznikl,
tak silný feromon.

Mám tě teď za mrtvou,
zesláblou zmatkem,
ostatní nechápou,
že ty jsi mým snem.

Poznat tě bylo,
jak z oblakou zázrak,
mé srdce chtělo,
však snesl se soumrak.

Měl jsem víc nálehat,
mnohem víc snažit se?
Moh' jsem to udělat,
však byl bych zabil se.

Snad už se vykoktám,
z věčného kruhu,
nebudu více žít,
jen v prostém bludu.

Až přístě spatřím tě,
ve tmě či ve dne,
mé srdce zhoupne se,
v divoké vlně.

Už abych přestal,
blábolit nesmysly,
přec tě mám rád,
jen svými city.

Příště už budu mít,
zázračný stroj,
mě city nezdolá,
kdejaký postoj.
Autor štěky, 01.08.2009
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná :)

03.08.2009 17:12:00 | Veu

Páááni, je to moc pěkná báseň, nemám slov :) Sid

02.08.2009 14:54:00 | Sidonie89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí