Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: :)

Pozorně zkoumám Tvé krásné záhyby
tělo je hladké, vonné a bez chyby
náruč je plna mě a já jsem pln Tebe
všechno je zázračné, když jsme vedle sebe.

Na rtech se zrcadlí otisk mých rtů
teplota našich těl stoupá jak rtuť
jsme plni nadějí z krásného dne
srdci se rozbuší a touha se pne.

Něžně mě obejmi chci cítit Tvůj tep
svou lásku rozdejmi, jen žádný spěch
cítíme něžnosti v záhybech těl
moc bych Tě lásko na věky chtěl.

Jsi tajný přístav v šedi mých dnů
princezna lásky z krásného snu
něžná a vnímavá královna noci
co sídlí v srdci a lásku má v moci.
Autor Ďábel sám, 01.08.2009
Přečteno 527x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Bíša, BERYL.K
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

22.01.2024 18:22:23 | mkinka

krásené... :)

01.08.2009 23:17:00 | poupě

pěkné vyznání.

01.08.2009 18:21:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí