Osamělý a bez lásky

Osamělý a bez lásky

Anotace: Kdo se poučí ze svých chyb v lásce...

Jsi osamělý dnes v noci
a myslíš,
že není ti už pomoci,
vzpomeń si,
kdo byl tvůj miláček
a hlavně v čem byl váš háček?

Pouč se ze svých chyb
a začni znovu,
bud´ milý, upřímný
a nechystej se jako k lovu,
bez zbraně, jen s čistým štítem,
lásku ber, ale nejvíc dávej
a nevyhýbej se lidem.

Těš se ze života a bud´ rád,
pamatuj, že jen jednou jsi mlád,
pak štěstí a láska u tebe bude,
místo pro nic zlého už nezbude...
Autor BARBYE, 03.08.2009
Přečteno 359x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Churry, Psavec, carodejka, Caracol, Květka Š., hašlerka, Mbonita, Gudula
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé chyby opakuješ stále.

03.08.2009 21:37:00 | Psavec

mnoho pravdy je skryto v tvé básni

03.08.2009 17:27:00 | Caracol

velká pravda. Hezká.

03.08.2009 14:28:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí