láskou spoutaní

láskou spoutaní

Anotace: ...blbost, že?...

smějeme se
objímáme se
vtipkujeme navzájem
mám tě ráda
ty mě máš rád...

smějeme se
a probíráme naší minulost
hladíme se
kdekoli
i v hospodě
která je úplně prázdná
až na nás dva
a pár drinků
mám tě ráda
ty mě máš rád

smějeme se
vtipkujem
šťoucháme se
a navzájem
si dáváme zvrhlé návrhy
ač víme
že ani jeden z nás
nemá je v plánu vypnit...
jen sníme
a spolu v duchu říkáme "co kdyby"
mám tě ráda
ty mě máš rád

realita je až směšně tvrdá
ale náš svět
nikdo nezboří
na to jsme my dva až moc hrdí...
a i když nebudeme
propletení našimi zbloudilými prsty
já tě mám ráda
ty mě máš rád

a i když
každý z nás
zahyne v jiných končinách
stejně nám zůstane naše kouzelné
"co kdyby"
lásko nás nikdo nezlomí!
já tě mám ráda
ty mě máš rád

Ps: snad někdy
s našimi zbloudilými prsty
budeme snít...
"co kdyby"
Autor Linda Etschyick, 04.08.2009
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to zajimave,libi se mi to:-)

04.08.2009 19:27:00 | Wenzdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí