Nemůžu přestat mít rád /I Just Can´t Stop Loving You/

Nemůžu přestat mít rád /I Just Can´t Stop Loving You/

Anotace: Jojo, není nad romantiku :)

NEMŮŽU PŘESTAT MÍT RÁD


Chci Tě tu zpátky
Ty hrozné pátky
Když jsem zas sám.
S očními stíny
Z duše kus špíny
Jen pryč zas odevzdám.

Já cítím, Ty víš
Jak trpím, když spíš
Sama doma v domě cizím.
Tvá láska je má
Jsi něžná, jemná
Rozdíl není možný
Láska je kus světa.

Zase přicházíš
Potmě sem vcházíš
Tak zmámená
Noc je tu tichá
Jen měsíc tam vzdychá
Tak potají

Ty víš, že já vím
Je ticho, když spím
Snad už bude zlé svítání
Tuším, že teď chtít
Do dna lásku pít
Je takřka nemožné
Jen chci tu s Tebou být.

Nemůžu přestat mít rád
Nemůžu přestat se smát
Roletu stoč
A neptej se proč
To děláš.
Nemůžu přestat mít rád.

To bude zase den
Žádný noční sten
Neozve se
Když pomineš ten fakt
Že tenhleten takt
Je zbytečný.

Tak ponoř se zas
Do stínu tvých řas
Zas Tvým vlasům ódy zpívám
To krásno je zlé
Je mi trochu mdle
Když myslím na ty Tvé
Tvary klenuté.

Nemůžu přestat mít rád
Nemůžu přestat se smát
Roletu stoč
A neptej se proč
To děláš.
Nemůžu přestat mít rád.

Můžeme změnit svět
A dnešek je zas včerejšek
Můžu říct, že stálá
Láska je už zralá
Navždy.

Nemůžu přestat mít rád
Nemůžu přestat se smát
Roletu stoč
A neptej se proč
To děláš.
Nemůžu přestat mít rád.
Autor Zasněný básník, 06.08.2009
Přečteno 345x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Danik, Psavec, páááááááá, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+))

08.08.2009 14:38:00 | Bíša

dobře napsaný text

06.08.2009 20:29:00 | Radek.oslov.Šafárik

Ty si se snad jako romantik narodil..:) Krásná ;)

06.08.2009 20:20:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí