Trápení

Trápení

Anotace: Tato básen je pro všechny,které něco trápí

Trápím se nad otázkou

proč to takhle mělo být.

Já šel jsem dneska tvojí cestou

a nevím co ti na to říct.



Doma už mě vážně

opravdu nic nebaví.

Dávám si jen otázku,

kdy to všechno skončí.



Prožil sem pár krásných chvil

s holkou kterou rád sem měl.

Ted mi nezbývá víc než chtít

abych na ni zapomněl.



Začnu pěkně od začátku

život je tak jednoduchej.

A tobě dám na oplátku

to co já sem neviděl.



Problém začal jak sem chtěl,

abych tě už neviděl.

Tak mi sakra řekni

proč chtěla si to ty.



Abych tě už neviděl

a jenom ti záviděl.

Fakt si mě hodně zklamala

má cesta vede do prázdna.



Už jsem na tebe zapoměl

doma mě už nechcou.

Až ted sem si vzpomněl,

že mě nikde nechcou!



Spoléhal sem na tebe,

ale ty si mě zklamala.

Dívám se smutně na nebe

nade mnou se snáší mlha.



Nechtěl sem tě ztratit,

chtěla si to jenom ty!

Svůj život ted musím zkrátit,

abych nebyl jako ty!



Až ted sem si umědomil,

že už s nimi nechci být.

Tak si tedka pěkně půjdu

ten svůj život zachránit
Autor MC Stano, 09.08.2009
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí