jsem

jsem

Anotace: ...

jsem tvým oknům záclonou
abych zkrášloval tvůj dům
jsem tvému srdci oponou
a v něm zaražený kůl

jsem trnem v tvojí patě
co nejde vytáhnout
já platil bych ve zlatě
jen moci tě obejmout

jsem stínem tvého stínu
aby sem byl ve tvých krocích
já rád v tvých očích splinu
hlídal tvé sny po nocích

jsem tvým strážním andělem
chceš-li nebe já ti snesu
adrenalin projíždějíc tvým tělem
a hned tě zbavím stresu

jsem ten kdo te miluje
komu na tobe záleží
ten co v srdci si tě maluje
a vedle tebe leží!!!!!!!
Autor najrob7410, 10.08.2009
Přečteno 476x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Radek.oslov.Šafárik, vlcatko, nocni.labut, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

11.08.2009 16:51:00 | Radek.oslov.Šafárik

vlk....zamiloval se....vlčice jeho!!!!!překrásné cítím to děkuju

11.08.2009 10:58:00 | vlcatko

Nádherná,vážně... co bych dala za to aby tohle říkal i on..

10.08.2009 22:31:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí