psali sme si

psali sme si

Anotace: jen rýmovačka

psala mi má milá
zprávu nemilou
že fakt ráda byla
moji, mou milou
a tak už to není
jinýho milá je
a von se s ní vožení
u svatýho matěje
tak jsem psal svý milý
teda bejvalý
dík za chvíle, co byly
já myslel trvalý
psala mi má milá
nemám si to brát
brzo přijde jiná
taková akorát
tak jsem psal svý milý
že si to nebru
a mý srdce ušlechtilý
že zkape na nevěru
psala mi má milá
že ňákou jinou zná
padesát dvě kila
a ňadra krásný má
tak jsem psal svý milý¨
že jí moc dík
její překrásný byly
a na ně jsem si zvyk
psala mi má milá
že taky krásný voči má
jak lampa by rozzářila
mý šedivý apartmá
tak jsem psal svý milý
že mám lampu stojací
a žárovky mi zbyly
dvě pod matrací
psala mi má milá
tak si zůstaň sám
vopravdu snaha byla
co víc dělat má?
Autor kulishak, 10.11.2005
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsaný, k tvé bývalé milé nevím co dodat, zjevně asi nepochopila, že nejsi splachovací a máš ji pořád rád, drž se chlape, držím palce

12.11.2005 08:27:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí