Já chtěl víc

Já chtěl víc

Anotace: Moje vlastní dílo

Já chtěl víc

CH1:

Já chtěl vždycky víc

a nejenom tebe.

Já chtěl třeba lítat

a dívat se na nebe.



Já chtěl sem si užívat

a dopřávat svobody.

Někdy je to fajn

být uplně bez nudy.



Ted mi ten můj život ničí

jenom chlast a drogy.

Já už prostě nemůžu

být tady mezi vámy.



Všechny sem měl rád,

ale život se mi zhroutil.

Byla si to ty

ta kdo si mě chtěl koupit.



Já chtěl prostě někdy víc,

ale tys nechtěla jenom mě.

Tak co mám sakra dělat,

prostě půjdu asi pryč!



Já sem tě vždy miloval

a chtěl sem jenom tebe.

Ale už mě to fakt nebaví

dám ruce pryč od tebe.

CH2:

Půjdeme si radši každý

svoji vlastní cestou.

Ale ty si chtěla,

být mou dlouhou cestou.



Ale já už tě nechcu,

já už tě prostě nemiluju.

Od té doby co si mi

zahla s tím z té Ostravy.



Byla si mé všechno,

ale už mě to fakt nebaví.

Už musím běžet

takže Sorry!



Kdyby si mi nezahla

tak se to ještě dalo.

Ale stejně by se to

potom všechno sralo.



Já už vůbec nechápu

proč si to udělala.

Když ci mi celý roky

jen dokolečka lhala.



Už sem tebou zklamaný,

už prostě musím jít!

A pěknou novou lásku

si někde venku ulovit.

R:

Já chtěl vždycky víc

ty si tu věc udělala.

Ty nemluvilas pravdu

a jen mi pořád lhala.



A jen mi pořád lhala,

asi si to takhle chtěla.

A do očí mi pravdu

nikdy říct neuměla.

CH3:

Já myslel si že si anděl,

ale ty si byla dábel.

A já s tebou být už nechtěl,

radši pryč sem odešel.



Už k tobě nevrátím se zpátky

a to mě fakt moc mrzí.

Já píšu o tobě jen texty,

a život se mi nehroutí.



To jak sem byl s tebou,

bylo velkou chybou!

Ted sem si to uvědomil,

jen pro tebe sem nežil.



Takže Jano!už tě nechcu

a dlouho tě nemiluju.

Stejně to bylo marné!

A nejkrásnější na světě

je zpěv od Ewy Farné.

R3x
Autor MC Stano, 12.08.2009
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí