Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Koukněte mé vlastní dílo

Vzpomínky

CH1:

V hlavě už mi zůstaly

na tebe jen vzpomínky.

Na ty krásné chvíle,

kde sme byly jen já a ty.



Jak sem tě viděl poprvé

mé srdce tlouklo láskou.

Ted jen řeším trable

s protrženou páskou.



Já vždycky sem tě ,,Miloval"

a nic jiného nechtěl.

Tvoji krásu obdivoval

do ničeho jsem nešel!



Na tebe jen vzpomínky

navždy zůstaly mi.

Tak mi to pěkně vysvětli,

proč byly pořád hádky.



Fakt mě to ani nebavilo,

ale tebe asi ano!

Proč si mi nic neřekla

a jen mi stále zapírala.

CH2:

Já denně jsem za tebou

jezdil jako blázen.

To jsem si měl za ty prachy

koupit radši bazén.



S tebou to ale přesto bylo

fakt naprosto úžasné.

Ale jenom do té jisté doby,

než jsem málem skončil v pekle!



Vzpomínky na tebe já,

budu mít vždy krásné.

Tak moc sem tě ,,Miloval"

Už se blíží konec písně.



Tak tě tedy prosím,

hlavně na mě nezapomeň.

Život je dost složitej,

tak si nezahrávej s ohněm!



Tímto moje píseň smutně končí,

na tebe nezapomenu!

Na ty krásné chvíle,

tak AHOj a já radši jdu!

R:

A ty to holka přesto víš,

že si blbost udělala.

A v posteli si s jinýma

radši fakt moc užívala.



Radši fakt moc užívala

a nehleděla na to.

Že chodila si se mnou,

tak co mám tedka z toho.

CH3:

Tak já jsem teda odešel

a nikdy se nechcu vrátit.

To jak sem býval s tebou

nikdy sem tě nechtěl ztratit.



Ale bohužel se to stalo,

už nejde to vrátit zpátky.

Řekni mi proč to tak bylo

zůstaly mi jen Vzpomínky.



Jak jsme byly ty a já

každej mi tě záviděl.

Ale já to nevydržel,

radši pryč sem odešel.



Ale už je to minulost

já nevrátím to zpátky.

I přesto mám na tebe

přenádnerné vzpomínky.



Ted zůstal sem tu jenom já

a ty si mě nechala.

Už nechcu slyšet tvoje kecy,

stějně si mi pořád lhala

R2x
Autor MC Stano, 12.08.2009
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí