Černý den

Černý den

Anotace: Psal jsem původně báseň, ale nakonec mi vyšlo to co nejvíce chci.

Neopakovat se.
Hledat stále nové cesty.
Zlíbat své otisky rukou na jejích stehnech.
Raději zapomenout na vzdušné polibky mi věnované.
Vychutnat si skutečnost v zajetí chtíče,
ostře spalující mou duši.
Ruce na mém těle.
Autor Fallen, 13.08.2009
Přečteno 518x
Tipy 3
Poslední tipující: Ja-Mijina, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má opravdu náboj ta Tvoje báseň, je vzrušující.

13.08.2009 20:18:00 | Elisha

Ta básnička na mě působí jako obrovský žár spoutaný nedokonale volenými slovy.

13.08.2009 18:40:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí