Byla

Byla

Anotace: Láska jednostranná..

Byla ona a byl taky on,
zbláznil se do ní, láska jak hrom.
Bohužel ale pouze z jeho strany,
tak si dal na čas, aby obrousil hrany.

Moc dobře věděl, že je až ten třetí,
z jejího srdce láska k jinýmu letí.
Brzy zcela ztratil nadobro víru,
že by mohli existovat v klidu a míru,
některý věci prostě nejdou změnit,
můžeš klidně brečet a nebo zuby cenit.
Autor ploskuták, 14.08.2009
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, malá slečna, no.signal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí