Přání

Přání

Anotace: mému milovanému Jirkovi

Každý z nás žije svůj sen...a já chci Lásinko s Tebou trávit noc i den.Probouzet se s Tebou s každým požehnaným dnem...zasypávat Tě láskou,něhou...tohle je opravdu můj sen.Prožívat s Tebou nádherné prosluněné dny a ve svém srdci nepoznat už nikdy černo-černé tmy.Večer usínat v naručí svého miláčka...a slyšet tlukot tvého srdíčka.Každý z nás žije svůj sen...a já chci Lásinko tebe jen.
Autor Štěstěnka, 15.08.2009
Přečteno 464x
Tipy 2
Poslední tipující: trenérka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí