Láska

Láska

Anotace: ....

Láska je slovo pouhé
bez kterého nelze žíti
ačkoli není dlouhé
vyjádří všechny tvé city

láska je slovo krásné
má svoji čistotu
někdy je však vzácné
ale vyjadřuje dobrotu

dobrotu srdce to jeví
když říci to tě napadne
ale člověk nikdy neví
jak to všechno dopadne

když amor trefí tě šípem
a krví ti láska proteče
pak po boji litém
srdce se ti roztluče

když pak tu dívku uvidíš
tak náhle zkameníš
pak teprve pochopíš
co je lásky znamení.
Autor Final, 16.08.2009
Přečteno 483x
Tipy 10
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, Elisha, sypinka, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je radost dvou
láska je sen
kterým jsi pohlcen...

ST

27.08.2009 20:00:00 | Mbonita

dávám tip a tohle téma by možná mohla být tichá pošta,každý by tam dal to svoje

16.08.2009 18:11:00 | Elisha

láska je dar,krásně napsané ST:

16.08.2009 11:28:00 | Acham

Hezky napsané. Líbilo se mi to. Dávám tip.

16.08.2009 10:53:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí