do bílého rána

do bílého rána

Anotace: ... až ...

.
do bílého rána
zkouším ti hrát
býváš prý sama
přepni jen
na příjem
neměl
tě rád

do jitra bílého
toužíš hrát sen
někoho jiného
se zájmem
na závěr
ten měl
mě rád

zakouší nirvána
s rozkoší hrát
mne měla
na příjmu
zítra dnes
včera
a ráda

až do snu proniká
svíravá z nitra
rána jí zbyla
hluchá
němá
tiráda
napořád
.
Autor a_tao, 18.08.2009
Přečteno 395x
Tipy 10
Poslední tipující: Lota, zelená víla, hašlerka, Psavec, labuť, Tacca, Házté, greapy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí