Měsíc

Měsíc

Anotace: Pro slečnu, která to se mnou prostě umí :) Pro slečnu, za kterou nestydím se a miluju jí. Pro slečnu, pro kterou opustím své sny a zůstanu už jen u ní...Pro Ní.

Rád vábím Měsíc na obloze,
aby otevřel náruč a ukázal,
jak krásné vlasy máš,
když prozáří je ten svit nočního slunce.

Rád svádím jeho city,
aby dotkly se mé dlaně,
jakoby z prázdnoty a přece to cítím,
když Tvou ruku políbím nečekaně.

Rád nechám ho,
aby ukázal co uvnitř je,
jak miluješ mě,
když vyprávím jen Tvým uším, jak miluji Tě.

Měsíc v noci přinesl mi zprávu,
že přišel čas,
abych dopil svou hořkost,
a vzal si jeho sladkou šťávu.

Moc děkuju.
Autor Diablek, 18.08.2009
Přečteno 611x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemáš zač. Já děkuji Tobě a taky tě tolik moc miluju! Věř mi prosím!

20.08.2009 21:55:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí