O Madoně a jejím klíně

O Madoně a jejím klíně

Anotace: .

Skončil jsem smutné Madoně
v bezbřehém a tichém klíně.
,,Snaž se, jak chceš, chlapče,”
řekla mi. ,,Ale před Tebou,
já měla Ježíše.”
Autor Tecka 2, 22.08.2009
Přečteno 237x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady vidíš, jak jsou všichni na tom - silnější téma a jdou "vod toho"****st

26.11.2009 20:07:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí