Začít tak věřit...

Začít tak věřit...

Anotace: Prostě výplod mé fantasie..

Začít tak věřit na slova
co lidi říkají dnes znova a znova.

Začít ta věřit na lásku
co lidi dávají tak často v nadsázku.

Začít tak věřit na boha
co lidem dává smysl života.

Začít tak věřit....

Začít tak věřit na slunce
který snad někdy vstoupí i do duše.

Začít tak věřit na Tebe
že Slova,Láska,Bůh,Obud a Slunce
Ti pomůže být semnou.

Začít tak věřit že budu s Tebou...
Autor xHakovaA, 27.10.2004
Přečteno 774x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))))))))))))))))))))) Co jinýho říct?

21.11.2005 19:39:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí