Stýská se mi

Stýská se mi

Anotace: jednou člověk usíná sám po hrozně dlouhé době a tohle se mu může honit hlavou

Chybí mi, jak společně usínáme,
jak máš hlavu položenou na mém krku,
jak se krásně proplétáme,
jak mi něžně hladíš ruku.
Chybí mi polibek na šíji, když zavřu oči,
chybí mi klid, co mě vždycky vkročí,
když společně usínáme.
Autor sisounek, 25.08.2009
Přečteno 617x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí