V noci

V noci

Anotace: když ležíte vedle někohokoho milujete točí se vám hlavou miliarda slov...

Je úplné ticho.
Pouhé klapání hodinové ručičky.
A já tady ležím. S tebou.
S člověkěm jehož mám nejraději.
S člověkem jehož nenávidím.

Z ulice září pouliční lampy.
A vrhají stín na tvé holé tělo.
Prsty mě hladíš po těle.
Přitom se mi díváš do očí.
A zároveň spíš.

V tom se začnu bát.
Ztratím tě, nebo budem spolu napořád?
V jednu chvíli zdá se mi,
že jsem pro tebe ta jediná na zemi.
V jedné chvíli...

Je úplné ticho.
Pouhé klapání hodinové ručičky.
A já tady ležím. S tebou.
S člověkěm jehož mám nejraději.
S člověkem jehož nenávidím.
Autor roztoč_v_mé_hlavě, 25.08.2009
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Rootness, Strixa, Pevya, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Plná citu. Líbí se mi.

27.08.2009 09:41:00 | Pevya

děkuji

26.08.2009 08:56:00 | roztoč_v_mé_hlavě

krasné,dobře napsané

25.08.2009 21:10:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí