Lež a zrada

Lež a zrada

Anotace: .

lež a zrada
do zlatnictví se vkrádá
okrádá zlatníka o cennosti
ale časem
přivádí ho k lhostejnosti
protože zlatník zlodějku miluje
Autor eery, 26.08.2009
Přečteno 399x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, Ja-Mijina, al-pacino, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí