Dej mi-dám ti

Dej mi-dám ti

Anotace: Krátká, ale snad výstižná...

Dej..
Dej mi víc,
než můžeš mi dát.
Dej mi co potřebuju.
Víc vášně, víc lásky.
A potom ti..
Já na oplátku..

Dám…
Dám ti víc,
než můžeš si přát.
Dám ti, co potřebuješ.
Víc vášně, víc lásky.
Pak pověsím tě..
Na oprátku…
Autor Werdysh, 26.08.2009
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí