Virtuální touha...

Virtuální touha...

Anotace: Můžeme milovat i navzdory virtuálnímu světu??

Střepy z umělé hmoty
sen ukrytý v kalužích
s prachem z ulic v očích
a se špinavou duší
chytám padající hvězdu do náruče
- budu si něco přát.

Zabalená v nebi z peří,
tam nechám sálat svědomí.
V mlze protírám si oči,
není už nic, jen emocionální koroze.


Třesoucí se tělo se ve virtuální touze
a (ne)pochopení.
Jsi má nitrožilní extáze
a odhodlání.

Přiblížit se ti,
milovat tě v hloubi běsnícího srdce.
Dávat všechno
a nepřijmout nic
- směnný obchod nefunguje!
Autor Megs, 27.08.2009
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí