Syndrom vyhoření

Syndrom vyhoření

Anotace: měla jsem sen...

Měla jsem sen,
Chtěla jsem zachránit svět
dost naivní...
ale nikoliv nemožné
Bývala jsem víla
Tvoje víla
Tvoje světlá stránka
Ten, kdo Tě zachrání
...
Ale propadla jsem u hlavní zkoušky
Autor vende, 27.08.2009
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí