Jak to chodí s láskou každý den

Jak to chodí s láskou každý den

Anotace: Takový nápad o mou typickou poezii...snad se nebudete zlobit, že zde místo plním :D

JAK TO CHODÍ S LÁSKOU
KAŽDÝ DEN
-------------------------------------------------------
Už je ráno, zase vstáváš
S radostí s sebou pohnu
Ruce do vlasů mi dáváš
Však já Ti nikdy neuhnu.

Vaříš čaj, já jsem připraven
Jít zase do roboty
Vlak lásky ráno už byl odpraven
Musíš počkat zas do soboty.

Vím už konečně jaká jsi
Probudila ses ještě trochu vzdálená
Jsi, to víš, rostlá do krásy
Ospalá a tak příjemně zmámená.

Za oknem hromadí se šeď z paneláků
Mě už se také práší ze širáku
Tak odhodím ho v dál jako Cyrano
Pojď povídat a šuškat si ráno.

Svými city udeříš mě do slabin
Možná, že divit se mi budeš
Tvá slova však jsou čaj z jeřabin
Už nám prší, tak se mnou půjdeš?

Možná, že zvládneš i cokoli
V noci přijď zas jak přízrak
Už mě to snad tolik nebolí
Jsi má malá a jsi můj zázrak.

Na kolejích jsou naše otisky
Násep se za ruku s kolejnicí vodí
Obětí, doteky i stisky
Tak takhle to s tou láskou asi chodí...
Autor Zasněný básník, 28.08.2009
Přečteno 348x
Tipy 12
Poslední tipující: jita.1965, Duhová, Anita Buchtová, staruska, Bíša, Dev_LATea_princess, Danik
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc pěkné sdělení, které psal život sám a láska mu vedla ruku .. jen bych malinko učesala rytmus, ale jinak za Tip :-)

28.11.2009 12:01:00 | jita.1965

Mám moc ráda tvá úvodní profilová slova a tahle básnička je prostě rostlá do krásy! A kojnice s náspem jsou dokonalý pár! Moc děkuju, určitě sem patří a ne abys jí smazal! ;-) ST

19.10.2009 14:43:00 | Anita Buchtová

A kdo by se měl zlobit, je dobrá!

29.08.2009 22:22:00 | Bíša

Taky sem ji musela číst víckrát..:)Je nádherná!! :)

29.08.2009 00:10:00 | Dev_LATea_princess

To je překrásný,já to četla snad 5krát:)Ty nádherný rýmy a obraty...:D

28.08.2009 17:46:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí