Amen

Amen

Anotace: ze života

Měsíc je studený a krásný
láska je mráz
láska je smysl básní
a život je sráz

často déšť padá vzhůru
a já nemam slova
světlo láká můru
a lásky není doba

už mizí naše mysl
a ledy zahřívají oheň
báseň nemá smysl
a básni nejsem roven

dlouho je jen tma
a umíráš mi v náručí
probouzím se z sna
život ti trpět poručí...
Autor Earl, 28.08.2009
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Sacrifice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí