Láska

Láska

Anotace: první dílo na liter - Láska :)

Je tě málo na světě a kdo tě má, tě nevidí
komu chybíš ten tě hledá a ostatním závidí,
všechno zdá se marné, toužím tě mít od mala
ty jsi cesta, cit a krása co lidem vždycky pomáhá,
kdy pocítím i já tvůj dotyk a příjemně na duši?
chci tě vidět, cítit, milovat, srdce pro tebe se rozbuší.
potkám vůbec takovou to každý den se sebe ptám
bojím se že až to přijde už tě ani nepoznám.
utrpení, samota a bolest mě celý život provází
dozvím já se někdy proč se naše cesty rozchází?
až do poslední chvíle nepřestanu bojovat
s myšlenkou a nadějí že se budu zase radovat.
Autor Quingarde, 29.08.2009
Přečteno 462x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, Pevya, labuť, kejtyyy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedné
láskou vedené
a my tě zveme
mezi nás..:-)

29.08.2009 18:24:00 | Mbonita

Zdařilé..líbí.

29.08.2009 18:04:00 | Acham

Pěkné dílko. Vítej na Literu :)

29.08.2009 16:58:00 | Pevya

Určitě budeš, jen vydrž a vítej mezi námi. Přeji ti, ať se ti tu líbí!

29.08.2009 10:34:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí