Láska

Láska

Anotace: báseň o lásce, která je tak vrtkavá

Když sedí tu tak schoulená, přemýšlím co vše
pro mě znamená---

Znamená pro mě věčnost, znamená pro mě souvětí,
znamená pro mě pouto prověřené staletím
to vše pro mě znamená---

Znamená pro mě touhu, znamená pro mě bytí
znamená pro mě neuvěřitelnou touhu po žití
to vše pro mě znamená---

Když sedí tu tak schoulená, přemýšlím co vše
pro mě znamená---

Znamená pro mě sousto, znamená pro mě cit,
znamená pro mě lehce přetrhnutelnou nit
i to vše pro mě znamená---

Znamená pro mě únik, znamená pro mě napětí,
znamená pro mě pouto prověřené staletím
to všechno pro mě znamená---

Když sedí tu tak schoulená, přemýšlím co vše
pro mě znamená---
Autor Stoofa, 30.08.2009
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí