26.8.2009

26.8.2009

Anotace: Z pramínku vlasů upleť mi oprátku ..

Z pramínku vlasů upleť mi oprátku,
vrátím ti kousky opadané řasenky,
budem (to) dělat všude – u vody, na hrádku,
a že prý: „Jsem kus panenky.“

Budu mít šaty z papírových kapesníčků
a ty oblek z rozbitých skel,
nebudem se moct nabažit dětských večerníčků,
ach lásko, kůže tvé pel!

O hedvábný korzety držky si rozbijem,
uplavem pryč na loďce z papíru,
pod mokrou hlínu svou lásku ukryjem,
pohladíme ji nejhrubším kusem kašmíru.

Vykouříme poslední cigáro z plný krabičky,
absinth si naše hříchy vybere,
u průsvitný blůzky rozepneš knoflíčky,
před spaním stý polibek na čele ..



(.. Zahřeje.)
Autor Skořicová princezna, 30.08.2009
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: Tatranka Kofeinová, Bíša, Pešulka, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené

05.09.2009 13:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí