Neodcházej

Neodcházej

Anotace: Po probuzení...krásné noci...po ....

Minuty už rychle slábnou
za chvíli to musíš říct.
Nechci mít bez tebe chvíli prázdnou
Nesmíš odejít.

Jsi smaragdová záře v noci,
lákavá.
Výbušnina v rukou ohně ,
Třaskavá.

3,Kolikrát jsem tuhle větu řek?
Nespočítám.
Ani teď to není naposled,
Co ti říkám.

Neodcházej pryč
Spousta času nám zbývá.
Nechci tu být sám
Když se rozednívá.

Stejně jako jindy prosím
Tvou odpověď znám.
V myšlenkách tě stále nosím
Rád tě mám.

Sám bez tebe nevydržím,
kam stále pospícháš?
Další prosby nezadržím
Krásné oči máš.

To prázdno,ticho k zbláznění
neodcházej nikam.
Ticho v sůl se promění
znovu ti říkám. -

Neodcházej pryč
Spousta času nám zbývá.
Nechci tu být sám
Když se rozednívá.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 14.11.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí