Růžové brýle

Růžové brýle

Anotace: ... kdy si je sundáš? nebo kdy je sundám já?

Sedíš v parku a pozoruješ padající listí.
Jsi jeden z těch co těžko něco zjistí.

Alespoň ne to, co by měli vědět.
Jsi jeden z těch co bude jen sedět.

Vážně čekáš ze ti štěstí spadne do klína?
Jsem ta co tě šíleně miluje i proklíná.

Miluji den tvého zjevení, proklínám den kdy si zmizel.
Obrátil jsi život můj naruby, na srdci zanechal svízel.

Proč jenom nevidíš, kdo je ten padouch a kdo hrdina?
U tvé slepoty vše končí a začíná – proklaté růžové brýle!
Autor Justýna, 02.09.2009
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné

02.09.2009 20:06:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí