Ty jsi má láska...

Ty jsi má láska...

Anotace: ...nemožné, nevěřím, žasnu...

Bojím se toho štěstí
opatrně bodám prstem
do toho rance...
Je tam toho tolik!
To je všechno pro mne?
Nemožné.
Nevěřím.
Žasnu...

Mé štěstí..
Má láska...

Ty jsi má láska
a mé štěstí.
Žasnu.
Nemožné.
Nevěřím.
A přesto...
Držíš mě v náručí,
líbáš mě do vlasů
a já dívám se na Tebe
jen v němém úžasu.
Tisknu Tě k sobě,
štěstí moje...
Věřím Ti...
tak už mi nikdy neodcházej
Autor Michelle.cz, 28.10.2004
Přečteno 2041x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí