Kalich

Kalich

Anotace: ...o jedné táborové lásce, která přetrvává už přes rok (moje první báseň)...

Čtrnáct dní Kalichu změnilo se v prach
a z tebe stává se krutý vrah!
Vrah všech mých myšlenek a snů,
a to jsme se viděli jen sedm dnů.
Jen sedm dní a šest nocí,
tak málo ti stačilo,
než jsi mě získala do své moci.

Nechápeš?
Já také ne…
………bože, kdy už tohle všechno pomine.

Nespali jsme spolu, nikdy nic,
jenom pár polibků, nic víc.
Polibků v noci,
možná jsi v tu chvíli ani nevěděla,
neměla v moci,
žádnou část svého těla.

Když jsem tě táhl k tobě do pokoje,
vždycky jsem chtěl, abys byla moje.
Jenže ne v tomhle stavu,
kdy jsem ti podepíral nejen hlavu,
ale i celé tělo,
pač si byla jako dělo.

A teď jsme doma,
přes sto kiláků od sebe,
tobě jsem asi fuk,
jenže já myslím na tebe.

Jsem celkem zyklej na tyhle stavy,
obvykle však prchají rychlejc z mojí hlavy.
Jeden den, možná dva, než se to rozleží,
jenže letos ten čas nějak neběží...
Autor Henry Chinaski, 03.09.2009
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí