Proč

Proč

Anotace: tohle sem napsala když sem poslouchala hudbu pokud se vám to zdá zmatené tak to je normální

Poč milovat proč své srdce dávat
a potom na život nadávat.
Proč po tobě stále toužím,
proč kolem tebe stále kroužím,
je to snad láska? Snad ne,
snad se nic tak hrozného jako je láska u ke mě nedostane.
Ty jsi tak zvláštní,trvalo mi dlouho než sem se k tobě dostala,
trvalo to dlouho co sem jiného mít ráda přestala.
Hnědé oči plné lesku,
mé oči jsou plné stezku.
Ty jsi tu semnou cítím tvou vůni,
slyším tvůj hlas,no a já v tom lítám zas.
Autor ANT, 14.11.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zamilovanos, láska ...

14.11.2005 17:59:00 | NikitaNikaT.

No, o tomto bych řekl úplně to stejný co o té druhé. Tahle se mi ale líbí míň.

14.11.2005 16:32:00 | MATT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí