NOCNI SMS

NOCNI SMS

Anotace: Uprostred noci pro mou lasku...

Jak často máš říkat mám tě rád,
životem plout a nikdy nic nezvorat?
Jak sladké mají být zážitky,
pro plynulost lásky a zážitky.
Chci vždy mít v srdci tvůj předobraz a
sdílet svůj život s tvým nadoraz.
Chci žít a říkat vše v maximální intenzitě,
chci vnímat a cítit naše miluji Tě!
A.
Autor AH, 03.09.2009
Přečteno 648x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí