Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: není slov

3.12 2008

Chybíš mi

Den co den na Tebe myslím
odpovědi se však nedočkávám
přesto Tě ve své mysli mám
je těžké na Tebe nemyslet
ještě hůř zapomenout

Den co den
začíná a blíží se ke konci
neustále Tě vnímám
mám Tě na srdci
jen ta schůzka není možná
ale co nadělám

Každý své životy žijem jinde
v lásce i nenávisti
v životě i smrti
přesto ať se stane cokoli
mé srdce nevyhasne
ba naopak bude Tě stále milovat

Jen na nás je to rozhodnutí
co bude
se stane
bude dít
na nic netlačím
jemi jen smutne anic vic
Autor JarekBrnoCz, 04.09.2009
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí