Sen

Sen

Anotace: ze zivota:(

Nikdy jsem tě nepodvedla,
a nikdy také nelhala.
A všechno pro tě udělala,
Naše láska selhala?

Ty tu lásku představuješ ,
ale kdo pri tobe věrně stál?
ty prý už mě nemiluješ ,
prý si všechno jenom hrál.

Možná láska bývá sladká,
pro mě už jen trpká je.
Nechceš být jen kamarádka?,
z úst tvých pouze vypline.

Tenhle život žíti nesmím,
náš rozchod náhle dokonám.
Svůj sen si zkrátka dosním
a probudím se zklamaná!
Autor Marry01, 04.09.2009
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: tristan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí