Terapie zhrzené lásky

Terapie zhrzené lásky

Anotace: I kdyby člověk tisíckrát chtěl, nikdy to nebude jako dřív.Vždycky si myslíme, že ta poslední láska, když milujeme, je tou nejlepší. Třeba po letech zjistíme, že je dobře, že nás zrovna tahle láska opustila a dala prostor jiné.

vím, že čas nevrátím nikdy zpět
vím, že už na lásce nemohu lpět
vím, že se proto nezboří svět
musím však z bolesti napsat pár vět

dal jsi mi mnoho za krátký čas
nelituji toho věřila bych zas
že láskou věčnou projdeme světem,
že radost života předáme svým dětem
že jsme navždy spojeni jednou duší
že naše srdce vzájemně buší

byla jsem za život s tebou vděčná
tobě jsem věřila, že láska bude věčná
dávala jsem příliš nebo moc málo
nemůžu uvěřit co se s námi stalo

bolest je krutá, srdce mě bolí,
že sis teď jinou cestu zvolil
asi jsi šťastný, zdá se to dlouho
já stále po tobě umírám touhou

steskem se soužím, po tobě toužím
topím se v hořkých slzavých loužích
chtěla jsem být pro tebe jiná
bylo to špatně, v tom byla má vina

vím, že čas nevrátím nikdy zpět
vím, že už na lásce nemohu lpět
už je vše pryč, zbořil se mi svět
bolest je stále, cítím to tak teď
srdce se zahojí možná za pár let
tím končím lásko těchto pár vět
Autor Doriana, 04.09.2009
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věřím, že jednou to přebolí..a budeš říkat..to tenkrát.
Vítej na Literu a nenech se odradit :-)

16.09.2009 16:46:00 | Házté

mhm...
jako terapie dobré, většinou pomáhá se vypsat
jinak příliš uchvácena nejsem, ale líbí se mi pasáž čtyř "že" ve druhé sloce
přeji rychlé odeznění smutku a hlavně pohodu

04.09.2009 18:07:00 | Keneu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí