Jsi

Jsi

Anotace: Láska je číše slunce v podvečer.

Den se sklání, večer ti vyplouvá z očí,
jsi průhledná číše,
piji z tebe touhu,
touhu jasné noci.

Řeka šumí nebeskou loutnu, splýváš s krajinou,
z okolních polí voní otava,
a noční nebe kleká na kolena.

Kdesi zní harmonika,
měsíc ti nechal něco na řasách,
je to slza, slza okamžiku,
a noc vstupuje do bran rána.
Autor Hombre, 05.09.2009
Přečteno 431x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí