Touha

Touha

Anotace: Touha, užjen to pouhé slovo vyvolává jisté pocity...

Řádky běží, ty sníš.
Slova prchají, ty bdíš.

Zašeptej:Osude stůj.
Zaklej:Buď jen můj.

Výš nebo níž?
Kdy budem k sobě blíž?

Odpověď se ztrácí.
Otázky se vrací.

Vanilka Ti vonní.
Bodák tkví v trní.

Řekneš jednou.
Zametáš metlou.

Bereš život.
Jsi svůj pilot.

Minulost byla krásná.
Budocnout je matná.

Mlha zahaluje tělo.
A to tělo jenom bdělo.

Čekáš, ani nevíš na co.

Utonu ve tvých vlnách.
Poplavu na svých slzách.

Miluji tě, nestačí ti.
Chtěl bys nosit černé hříchy.

Ubožáci světem chodí.
Po kolena se bahnem brodí.

Nemáš křídla.
Toužíš .
Autor Mak, 05.09.2009
Přečteno 504x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristýnka15
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí