Vysílení

Vysílení

Anotace: ...

Dej mi paže kolem těla,
To já jsem Tě včera chtěla,
Vidím to jako dnes,
Ty, já a hustý les,
Okolo voňavý vřes
A k aktu vybízející mez…

Skrz dalekohled minulosti
uvízli jsme v přítomnosti
skrz atribut hlavní
sahám po pistole hlavni
- jsem vrah sám zralý na odstřel…
jak spojení našich těl
když smutkem přivolaným vládneš
a po mém boku, ač mladší, mládneš…

Jsme spojení!

Dvou těl

A já?
Vrah zralý na odstřel…
Autor Ammazonic, 07.09.2009
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: kroužek, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi a nejen za ten konec ST

09.09.2009 08:27:00 | kroužek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí