Sladké blábolení

Sladké blábolení

Anotace: Moc tě miluju... :-*

Když nejsi u mne,
všude tě vidím,
doteky tvé cítím dál,
zavřu-li oči,
pořád se divím,
není to pohádka,
nejsi ty král?

Ležíš tu při mne,
cítím tvůj dech,
na krku tep se ti třese,
líbáš mě na líčku,
vydávám vzdech
a vše s námi se vznese.

Ty jsi mé slunce,
co budí mne sladce,
když probouzí se vedle mne,
Miluju tě, ty víš, jak moc,
už nechci být bez Tebe,
volám: „Miláčku, vrať se!“.
Autor loverose91, 07.09.2009
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí