Ponor

Ponor

Anotace: Zas a znova?

Jak jsem se ponářel do tvé duše,
tam, kam se nikdo ještě neodvážil,
v tvém pokoji té noci a své srdce na stříbrném podnosu
jsem ti strčil pod tvůj bledej ksicht.

(S bílou, slepeckou nadějí ve svých očích)

Raději jsem to vzdal
než mě jako všechny před tebou
také ukřižuješ za svými hradbami.
Autor raindrops, 08.09.2009
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, malý lachtánek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy nic nevzdávej!

08.09.2009 00:28:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí