Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: ...

Jsi příběhem, jež žije dál
v mém srdci, zamčeném natřikrát,
Mé srdce toužící, planoucí, hledající,
milující, strachující, nanacházející,
zmatené a litující.
Jsi mé přání, které nemohu si již přát,
jsi součást mě, která mě nutí jít dál,
ale nedovolujíci mi se pohnout.
Je to sen, v který jsi věřil a já ne,
Je to sen, v který nyní věřím, ale ty už ne.
Oba však hluboko víme, co neví ostatní.
Že je to skutečné a hluboko v nás,
přání, které jen my máme právo si přát,
přání, jež není dáno bez možnosti jej splnit.
Jsme jeden pro druhého bránou do navždy...
Autor Flowerin, 08.09.2009
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: PANGÁSIUS, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip

27.01.2010 15:52:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí