Zdání

Zdání

Anotace: nic takové jak se zdá, to co se dá napsat romanticky se dá vyjádřit i dvěma verši tou nejsyrovější formou

Zdání

Na rozkvetlé louce
Tam, kde jsem ti první pusu dal
V čase, kdy svěží zelení zářily kopce
Já nevinnost ti vzal

Pod blankytnou oblohou
Sdíleli jsme spolu naši lásku
Příroda ožila naší touhou
Svoji slušnost dala jsi tam v sázku

Mezi květy konvalinek
Ty odevzdala ses mi do náruče
Před pohledy plachých srnek
Cítím, jak vzrušeně tvé srdce tluče

V lůnu panenské přírody
Ležíme spolu, já a ty
Vítr tiše zpívá lásce ódy
Sdílíme své pocity

Na rozkvetlé louce
Vzdala ses panenství řvouce
Autor Jesper, 08.09.2009
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí