Najkrajšia Noc

Najkrajšia Noc

Anotace: ...je to skôr pieseň :)

Sbírka: Verše tajomstiev

V náručí hviezdnej oblohy,
je zahalený mesačný jas...
V ktorom plávajú oblaky
a pripomínajú v nás...

„Princezná temných nocí
ma volá tancom múz...
Jej krásu vzývajú Vlci,
jej vôňa,sladký mráz...“

Všetky jej piesne skrývame v srdci,
čo len tancom sa budia v nás...

„Ó Kráľovná prebdených duší...
Súmrak hlási tvoj čas...
Tvojou krásou padajú hviezdy,
ktoré rodia nádej v nás...

Keď aj slzami láska prší,
rád topí sa každý z nás...

Aj keď len...
je to sen...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 09.09.2009
Přečteno 389x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Mraveneček, al-pacino, Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, Květka Š., labuť, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné

09.09.2009 13:36:00 | hašlerka

Jen sen,ale i sny se někdy splní...

09.09.2009 12:41:00 | Květka Š.

I sny jsou krásné... a někdy pomáhají přežít realitu...

09.09.2009 12:39:00 | labuť

Hezky napsáno ST.

09.09.2009 12:32:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí