to co cítím

to co cítím

Anotace: to co cítím když jsi se mnou...

Celý den spolu jsme byli,
krásně se měli.
Bavili jsme se dost,
jen tak pro radost.
Cítili jsem blízkost svou,
husí kůži mám s tebou.
Vždy když šáhneš na mě,
mé tělo zachvěje se.
Nevím jak cítíš to ty,
doufám,že opětuješ mé city.
Být s tebou den a noc,
tak strašně chci moc.
Usínat ti v náručí,
sny o tobě mi zaručí.
Probudit se do rána,
s tebou lásko má.
Pak celý den s tebou prožívat,
možná snad se i milovat.
Autor Haniik, 09.09.2009
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí