Žiji jen pro tebe

Žiji jen pro tebe

Anotace: Vyznání lásky.A zachránění

Sbírka: Život, láska, smrt.

Noc bez tebe krutá je.
S povzdychem zahalená ve stínu,
se díváš jak sražen kulkou smutku ,
padám na zem.

Ano byl to smutek,
co mě srazil k zemi.
Touha po tobě,
ta však silnější je.

A proto se ihned zvedám,
jen abych viděl zase tebe,
protože bez tebe nejsem nic.
Bez tebe sem strašně sám.

Ze snů často nevstávám.
Jen proto, že si v nich.
Už jen pouhý sen o tobě je krásný,
ale skutečnost je ještě krásnější
Autor Vlachy, 09.09.2009
Přečteno 528x
Tipy 6
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Zefi, V e r u n k a, sestra-konec, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí