Láska je krásný dar

Láska je krásný dar

Anotace: .......

Sbírka: Mé výtvory

Tys stála si tam,
já šla za tebou.
Na první pohled,
láska tu byla hned.

Jsem s tebou,
jen s tebou chci být.
Ty jsi se mnou,
tebe budu v srdci navždy mít!

Tys má láska,
tys má kráska,
tys můj velký dar.

Za tebe dám ruku do ohně,
pro tebe seženu všechny koně.
Udělám cokoliv,
i to, co je nemožné!

Už ti nikdy neublížím,
jen k tobě shlížím.
Jsi pro mně celičký život,
jsi můj šťastný los...
Autor Chicki, 09.09.2009
Přečteno 726x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí